söndag 21 mars 2010

Veckans outfit 6

Denna vecka blir det mer casual. Har fokuserat en del på skinn i de sista inläggen, så vi får se vad ni tycker om mixen. Superexklusivt läder, Franska skor, italiensk textil och schweizisk precision. Enjoy.

Hermès, skinn när det är som dyrast och bäst.

Mcqueen, smal flanellbyxa
Borrelli, slim fit.

Patek Philippe, Aqunaut Platina
Berluti

11 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte fixa större bilder när man klickar på dem? Hermès-jackan skulle jag vilja se en close-up på- Brutalt j*vla cool.

Mr Sartorial sa...

Den är verkligen brutal, hittade dock inte någon bättre upplösning. Återkom gärna om du dyker på något.

Anonym sa...

Byxorna var ju inte sådär jätte smakfulla...

Mr Sartorial sa...

Lite väl mycket rock and roll? Personligen älskar jag modellen och materialet och skulle nog kunna tänka mig att köpa ett par. Men visst, man skulle kunna hitta en mer "klassisk modell" om man svängde förbi t.ex. Gabucci.

Anonym sa...

va har hänt med uppdateringen? Känner du dig inte uppskattad? Släpp de här casual inläggen och håll dig till de klassiska delarna. Var betydligt mer läsvärt.

Mr Sartorial sa...

Det kommer en del intressant snart, uppdateringarna har fått stå tillbaks för en del andra prioriteringar, men det skall bli bättring...

Miiicha sa...

Snyggt!

|| M

Anonym sa...

Aquanaut finns ej i platina, utan bara i stål gul guld samt rose

Anonym sa...

Då var den här hobbybloggaren slut...Jävla hype från hans sida i typ en månad om att få läsare, särskillt i kommentarsfältet på Manolo. När han väl fått mig att läsa 5 inlägg så slutar han blogga. Quiter!!!

Anonym sa...

Har du lagt ner bloggandet?!

Mats sa...

Verkligen trist om du slutat, jag gillar verkligen bloggen.