söndag 7 mars 2010

Min egen garderob, del 1

Här tänkte jag presentera en del av min garderob, skor i första hand men kanske blir det också en och annan kostym, klocka och överrock framöver. Vem vet. Just här och nu har jag tagit en bild på ett par skor som jag inhandlade för några veckor sedan, en vårmodell från Crockett & Jones,  Hallam, oxfords på 348 E. Mörkbrun mocka. Otroligt sköna och klassiska i sin design. Osäker på vad jag ska kombinera med för typ av kläder, kanske har du en fundering eller ide?

8 kommentarer:

Andreas Weinås sa...

Älskar den lästen från C&J. De var dock väldigt mörka men det kanske är bilden som spökar. Till ledigare byxor är mörkbrun mocka suveränt men till en glansig ull blir det lite för stor kontrast enligt mig.

Michael sa...

Snygga, ser fram mot fler personliga inslag!

Mr Sartorial sa...

Hej Andréas,


tackar för idén om vad som passar till. De är nog inte fullt så mörka i verkligheten, dåligt ljus vid fototillfället. Tar ett par nya bilder när förutsättningarna är bättre.

Anonym sa...

Jag är personligen väldigt förtjust i att bära otvättade jeans, tweedkavaj och halsduk/scarf som avslappnad men stilfull ledighetslook. vanligtvis kör jag såhär års ett par rejäla trickers eller jodhpuhrsskor till detta. Dessa skulle dock bli prima till denna outfit så snart vädret tillåter det.

Annars är en härligt vårig klädsel med marinblå byxor, beige linnekavaj och vit/ljusblå/rosa skjorta kombinerade med dessa skor en väldigt trevlig sommar/vår kombination. Eller för att vara rakt igenom klassisk så kan man alltid ha grå flanellbyxor med tweedkavaj eller clubblazer alltid trevligt med mocka, eller en linnekostym i valfri färg (men helst beige, blå eller en inte allt för mörkt grå).

Mr Sartorial sa...

"...marinblå byxor, beige linnekavaj och vit/ljusblå/rosa skjorta.." smakfullt och precis i min stil. Tackar.

sofiasophie sa...

fabulous oxford (oxford plain brogue, I'd say!)...
Perfect to wear with a whatever you want!

Anonym sa...

Lär bli jättesnygga till mellanblå 501or. Man skall bara köpa skor man vet hur man matchar med övrig klädsel.

Oscar sa...

Riktigt snygga skor, har glömmt att kommentera din nya bakgrundsfärg vit som verkligen gett sidan ett lyft!